Markets Are Everywhere op YouTube

Markets Are Everywhere op YouTube

Markets Are Everywhere heeft een snelgroeiend YouTube-kanaal waar iedere week meerdere nieuwe video’s worden geplaatst. Actualiteit, economie, analyses van sectoren en individuele aandelen, concrete handelsideeën, productvergelijking en uitleg van basisbegrippen bij beleggen: je komt het allemaal tegen.

Hieronder vind je de laatste uploads. Wil je meer? Bekijk dan het YouTube kanaal!

Markets Are Everywhere op YouTube.
Abonneer je en mis niets!

subscribe

Abonneer

Abonneer je op het kanaal via de knop ‘Abonneren’ rechts onder iedere video.

notification

Meldingen

Klik op het ‘belletje’ als je een pushbericht wilt ontvangen zodra er een nieuwe video is geplaatst.

stopwatch

Te lang?

Vind je de video’s te lang? Je kunt bij ‘Instellingen’ de snelheid aanpassen naar 1,25x.

like

Duimpje omhoog!

Wil je dat ik meer video’s maak over een onderwerp? Like de video dan door een ‘duimpje’ te geven.

Lidmaatschap YouTube-kanaal

Nieuw in 2022 zijn de lidmaatschappen van het YouTube-kanaal. Voor de beleggers die in de afgelopen 1,5 jaar fan zijn geworden van de video’s van Markets Are Everywhere is er nu de mogelijkheid om bij te dragen aan de groei van het kanaal en extra content te ontvangen. Dit lidmaatschap sluit je af op YouTube zelf.

Op het kanaal zie je sinds kort naast de knop ‘Abonneren’ ook de knop ‘Lid worden’. Er zijn drie niveaus:

De Sponsor

De Sponsor is vergelijkbaar met het Tientjeslidmaatschap. Goede informatie is geld waard. We zijn ervan overtuigd dat je met onze informatie bijvoorbeeld een direct voordeel kunt behalen, jezelf tijd kunt besparen of kosten voor vergelijkbare informatie kunt vermijden.

Een groot deel van de dienstverlening is en blijft gratis. Maar met een steuntje in de rug van supporters en sponsoren kan er meer.

Ben je bereid een bijdrage te leveren aan de continuïteit van Markets Are Everywhere? Met De Sponsor ben je voor slechts €1,99 maand al lid.

De Handelaar

De Handelaar is er voor actieve speculanten op de beurs. Bart Peters van Beursvloer Live en Jean-Paul bespreken handelsideeën waarvan zij verwachten dat deze binnen elke weken tot maanden een positief rendement kunnen opleveren. Ze motiveren waarom, blijven de strategieën volgen en laten ook weten wanneer ze een transactie sluiten.

De beleggingsideeën van De Handelaar zijn nooit bedoeld als persoonlijk advies of gericht op jouw persoonlijke situatie. Je bepaalt te allen tijde zelf wat je met de informatie doet aan de hand van je eigen kennis, ervaring, beleggingsplan en risicobereidheid.

De Belegger VIP

Met het lidmaatschap De Belegger VIP haal je het maximale uit het YouTube-kanaal van Markets Are Everywhere. Naast de voordelen van De Handelaar word je ook uitgenodigd voor exclusieve livestreams met Bart en/of Jean-Paul, waarbij er ook gelegenheid is om te chatten.

Visie, strategie, macro-economie, waarderingen, sentiment, fundamentele analyse, technische analyse, de psychologie en de emotie van het beleggen: het komt allemaal aan bod. Deze livestreams worden aangepast aan de behoefte en vragen van de leden.

Voor alle YouTube-lidmaatschappen geldt

Via YouTube komen wij niet aan je emailadres. Voor een optimale dienstverlening meld je je bij Markets Are Everywhere ook aan voor één of meerdere mailinglijsten.

Misschien vind je dit ook interessant

Cursussen

Leer beleggen van veteraan Jean-Paul van Oudheusden.

Wie is Jean-Paul?

De founder van Markets Are Everywhere stelt zich voor.

Ondersteun Markets Are Everywhere

Voor slechts 10,- per jaar word jij Tientjeslid en ondersteun je onze goals.

"The best investment you can make is an investment in yourself.
The more you learn, the more you will earn."

- Warren Buffett

Ontvang de nieuwsbrief

Schrijf je in voor één van de drie nieuwsbrieven en blijf op de hoogte over precies datgene wat jou interesseert.

Maandelijkse nieuwsbrief
Nieuwsbrief ETF's
Nieuwsbrief aandelen

logo-wit@2x

© 2024 Markets Are Everywhere.
Alle rechten voorbehouden