Slim beleggen met ETF’s

Vanaf maandag 5 april besteedt Markets Are Everywhere 12 weken lang aandacht aan ETF's. Het programma Slim beleggen met ETF's, dat geschikt is voor zoveel beginners als gevorderden, is helemaal GRATIS.

We beginnen in week 1 met een minicursus ETF's speciaal voor beginners. Daarna volgt er een gevarieerd programma met productbesprekingen, analyses, interviews en live webinars. Iedere week verschijnt er (minimaal) één nieuwe video op het YouTube-kanaal.

ETF foto

Scroll naar beneden voor het programma.
Meld je nu alvast aan voor de mailinglijst om op de hoogte te blijven.

Ja, ik schrijf me in voor de ETF mailinglijst

Door je in te schrijven voor deze ETF mailinglijst kom je automatisch ook op de verzendlijst voor de Markets Are Everywhere nieuwsbrief (als je daar niet al op staat). Je kunt je eenvoudig hiervoor weer afmelden door op de link in de voettekst van elke nieuwsbrief te klikken op de Afmelden link.

Something went wrong. Please check your entries and try again.

Het Programma

Over Jean-Paul

Kalender

ETF foto

Gratis minicursus ETF

Cursusperiode 5 t/m 9 april 2021

Speciaal voor beginners is er een minicursus ETF's bestaande uit vijf videolessen. Iedere werkdag komt er om 16.00 uur een nieuwe video op YouTube. De lessen zijn gemakkelijk terug te kijken via de knop hieronder.

Jean-Paul van Oudheusden

Live webinar voor Q&A over ETF's

Maandag 12 april 2021 om 20.00 uur

Live webinar om vragen te beantwoorden van deelnemers aan de minicursus. Je leert ook van vragen van anderen. Als je op de ETF mailinglijst staat ontvang je automatisch een Zoom-link om deel te nemen.

han+dieperink-liggend

Beleggingsstrategie Han Dieperink

Woensdag 14 april 2021

Han Dieperink was verantwoordelijk voor het beleggingsbeleid bij Schretlen en de Rabobank. Hij is strateeg in hart en nieren en werkt nu voor vermogensbeheerder Auréus. Hij kijkt hij naar de huidige markt. Welke accenten brengt hij aan in zijn asset allocatie?

PhotoMartijnRozemuller klein

Live webinar met Martijn Rozemuller

Woensdag 21 april 2021, 20.00 uur

VanEck lanceerde recent een ETF op aandelen van waterstofbedrijven. Waarin onderscheidt het product zich, welke trend ziet VanEck in waterstof en is het een goed moment om daar nu in te stappen?

Jean-Paul van Oudheusden

Live webinar voor Q&A over ETF's

Maandag 26 april 2021 om 20.00 uur

Live webinar om vragen te beantwoorden over ETF's. Je leert ook van vragen van anderen. Als je op de ETF mailinglijst staat ontvang je automatisch een Zoom-link om deel te nemen.

Richard Lightbound

Robotics & Artificial Intelligence

Woensdag 28 april

Richard Lightbound is CEO van ROBO Global, die indexen maakt op het gebied van robotics en technologie. Vandaag ga ik met hem in gesprek over de THNQ Index, die de grootste spelers in AI op de voet volgt.

Xiaolin Chen

China Internet Opportunity

Donderdag 6 mei 2021

De grootsten van de Chinese beurs zijn deels teruggefloten door Chinese toezichthouder. Het stof lijkt inmiddels neergedaald. De toekomstige groei van de Chinese economie staat onomstotelijk vast. Is het al weer tijd om in te stappen bij de Chinese tech? Xiaolin Chen van Kraneshares praat je bij.

Bob Homan

Beleggingsstrategie met Bob Homan

Woensdag 12 mei 2021

Bob Homan is bij ING Manager Investment Office en daarmee eindverantwoordelijk voor het beleggingsbeleid van de bank. Hoe kijkt hij aan tegen de huidige marktomstandigheden en welke accenten brengt hij aan in zijn asset allocatie?

Jean-Paul van Oudheusden

Watchlist ETF's: 44 ETF's om in de gaten te houden

Zondag 23 mei 2021

De Watchlist ETF bevat 44 ETF's om in de gaten te houden. Er zijn wereldwijd meer dan 7.000 verschillende ETF's. Uit deze kernselectie van 44 ETF's kan je meer dan genoeg inspiratie putten om zelf te beleggen.

Jean-Paul van Oudheusden

Portefeuille samenstellen met ETF's

Live webinar! Dinsdag 25 mei

Live webinar om vragen te beantwoorden over ETF's. Je leert ook van vragen van anderen. Als je op de ETF mailinglijst staat ontvang je automatisch een Zoom-link om deel te nemen.

Richard Lightbound

Healthcare Technology & Automation

Woensdag 26 mei 2021

Richard Lightbound is CEO van ROBO Global, een partij die indexen maakt op het gebied van robotics en technologie. Vandaag ga ik met hem in gesprek over de HTEC Index, die de grootste spelers in healthcare technology op de voet volgt.

Patrick Lemmens

Financials, Fintech en de digitale transformatie

Woensdag 23 juni om 16.00 uur

Patrick Lemmens van Robeco is al zijn werkende leven lang beleggingsspecialist van de financiële sector. Vanaf 2008 groeiden het Robeco Fintech Fund en het Robeco New World Financials Fund van €30 miljoen naar €3,6 miljard.

Jean-Paul van Oudheusden

Live webinar Beleggingsstrategie

Woensdag 30 juni 2021 om 20.00 uur

Halverwege het jaar is een mooi moment om vooruit te kijken naar de tweede helft van 2021. In een live webinar bespreekt Jean-Paul zijn visie op de financiële markten en een aantal opvallende ETF's uit de MAE Watchlist ETF's.

Rahul Bhushan

Future of Sustainable Food

Woensdag 14 juli 2021 om 16.00 uur

Gezonder eten is een trend die wereldwijd nog in de kinderschoenen staat. Technologische vooruitgang maakt dat gezond voedsel steeds goedkoper wordt en daardoor steeds beter kan concurreren met bestaande producten.

Heb je vragen over ons aanbod of wil je weten welk membership level het best past bij jouw situatie? Neem gerust even contact met ons op via info@marketsareeverywhere.com.

"The best investment you can make is an investment in yourself.
The more you learn, the more you will earn."

- Warren Buffett

Ontvang de nieuwsbrief

Schrijf je in voor één van de drie nieuwsbrieven en blijf op de hoogte over precies datgene wat jou interesseert.

Maandelijkse nieuwsbrief
Nieuwsbrief ETF's
Nieuwsbrief aandelen

logo-wit@2x

© 2024 Markets Are Everywhere.
Alle rechten voorbehouden