Beleggen met ETF’s in 2022

Op dinsdag 16 november om 20.00 uur geeft Jean-Paul van Oudheusden een webinar met als titel Beleggen met ETF's in 2022. Op de agenda staan drie onderwerpen:

  • Update van de Watchlist ETF's van MAE
  • ETF-thema Alternatieve Energie: hip of hype?
  • Hoe bereid je je ETF-portefeuille voor op 2022?

Meer over deze onderwerpen komt binnenkort hieronder de staan. De link om je aan te melden staat er nu al.

ETF foto

Waar gaat het webinar over?

Het voordeel van beleggen met ETF's is dat je niet voortdurend het beursnieuws hoeft te volgen. Het is wel verstandig om minimaal 1x per jaar je lange-termijnbeleggingen te evalueren. Zelf vind ik daarvoor het einde van het jaar altijd heel geschikt. Wil ik veranderingen aanbrengen in mijn portefeuille voordat het nieuwe jaar begint? Om te bespreken hoe ik daarmee omga organiseer ik op dinsdag 16 november een live webinar. Dit zijn de drie onderwerpen:

1. Update Watchlist ETF's van Markets Are Everywhere

In mei 2021 introduceerde ik mijn Watchlist met daarop 44 ETF's. Welke ETF's presteren het beste en welke het minste? Welke beursontwikkelingen hebben de meeste invloed gehad op de resultaten? En wat kunnen we daar van leren?

2. ETF-thema Alternatieve Energie: hip of hype?

Van 1 t/m 12 november is de grote, wereldwijde klimaattop COP26 in Glasgow. Beleggen in elektrische auto's, laadpalen, zonne-energie, windenergie en het opwekken van energie met waterstof staat in het middelpunt van de belangstelling. Een aansprekend thema, maar kan je er ook een goed rendement mee behalen?

3. Hoe bereid je je ETF-portefeuille voor op 2022?

Het einde van een jaar is altijd een goed moment om je beleggingen te evalueren en nieuwe plannen te maken. 2021 is, tot nu toe, een uitstekend beursjaar gebleken. Maar de zorgen nemen toe. Komt er inflatie? Komt er een renteverhoging? En gaan aandelen dan flink naar beneden? In aanloop naar 2022 krijg je van mij een aantal tips die je als zelfbelegger verder kunnen helpen.

Heb je de Watchlist ETF's van Markets Are Everywhere nog niet ontvangen?
Meld je aan voor de mailinglijst er ontvang hem voorafgaand aan het webinar alsnog.

Ja, ik schrijf me in voor de ETF mailinglijst

Door je in te schrijven voor deze ETF mailinglijst kom je automatisch ook op de verzendlijst voor de Markets Are Everywhere nieuwsbrief (als je daar niet al op staat). Je kunt je eenvoudig hiervoor weer afmelden door op de link in de voettekst van elke nieuwsbrief te klikken op de Afmelden link.

Something went wrong. Please check your entries and try again.

Van 5 t/m 9 april 2021 organiseerde Markets Are Everywhere een minicursus ETF's (gericht op startende beleggers) en aansluitend het programma Slim Beleggen met ETF's. Deze informatie is nog steeds actueel en terug te kijken via de playlist ETF's op het YouTube-kanaal van Markets Are Everywhere. Onderstaande video's geven je een idee waar het over gaat.

Het Programma

Over Jean-Paul

Heb je vragen over ons aanbod of wil je weten welk membership level het best past bij jouw situatie? Neem gerust even contact met ons op via info@marketsareeverywhere.com.

"The best investment you can make is an investment in yourself.
The more you learn, the more you will earn."

- Warren Buffett

Ontvang de nieuwsbrief

Schrijf je in voor één van de drie nieuwsbrieven en blijf op de hoogte over precies datgene wat jou interesseert.

Maandelijkse nieuwsbrief
Nieuwsbrief ETF's
Nieuwsbrief aandelen

logo-wit@2x

© 2024 Markets Are Everywhere.
Alle rechten voorbehouden